Bureau Incasso Teamleader integratie

Bureau Incasso lanceert integratie voor Teamleader klanten.

Teamleader en Bureau Incasso hebben handen in één geslagen.

Teamleader en Bureau Incasso hebben beide als missie het leven van ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo was het voor Bureau Incasso een logische stap om een integratie te laten bouwen voor in de Teamleader marketplace. Dankzij deze integratie is het voor Bureau Incasso mogelijk om de zorgen over onbetaalde facturen bij Teamleader klanten eenvoudig te ontnemen. De Bureau Incasso integratie zorgt ervoor dat u binnen uw Teamleader omgeving openstaande facturen zeer eenvoudig ter incasso kunt indienen.

Timing kan niet beter!

In deze lastige tijden zal zo goed als elke ondernemer vroeg of laat te maken krijgen met slecht betalende klanten. Bureau Incasso springt hier op een innovatieve manier op in. Door het laten bouwen van een integratie, is het voor Teamleader klanten nu nóg eenvoudiger om openstaande facturen ter incasso in te dienen. Zo besparen wij u een hoop tijd, geld en moeite.

Onbetaalde facturen ter incasso aanleveren in slechts enkele klikken:

Onbetaalde facturen zijn funest voor de liquiditeit van iedere ondernemer. Zolang jouw omzet nog niet is betaald, kan deze ook niet niet geherinvesteerd worden. Te veel en te lang openstaande facturen kosten u dus een hoop geld, daarom is het belangrijk om uw DSO goed op peil te houden. Juist in deze corona-crisis is dit extra belangrijk. U heeft tenslotte hard gewerkt voor deze omzet. Door de integratie van Bureau Incasso is het nu zeer eenvoudig om uw openstaande facturen binnen enkele klikken bij ons in te dienen. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag. Twijfelt u of uw vordering al klaar is voor incasso? Neem dan gerust eens contact met ons op.

De beste prijs én kwaliteit, gaat dat wel samen?

Bij Bureau Incasso is dit wel het geval. Al geruime tijd staan wij bekend om de uitstekende service die wij bieden. Bij ons bent u geen nummer en heeft u altijd een vast contactpersoon voor al uw vragen. Ook bieden wij ieder traject de aandacht die het nodig heeft. Wij denken dan ook graag met u mee naar een passende oplossing bij elke vordering. Daarentegen hoeft goede incasso niet duur te zijn. Sterker nog, bij ons betaalt u geen abonnementsgelden, dossierkosten of succesfee. Wij werken op no cure, no pay basis en uw debiteur betaalt onze kosten. Mochten er wel kosten gemaakt moeten worden die niet op uw debiteur te verhalen zijn, dan nemen wij eerst contact met u op om dit te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. Ondanks deze gunstige voorwaarden heeft Bureau Incasso in 2019 een slagingspercentage van 95% behaald. Dit is het hoogste percentage van Nederland. Dit percentage hebben wij weten te behalen door debiteuren op een respectvolle maar ook consequente wijze te benaderen.

Bureau Incasso integratie voor Teamleader, start vandaag nog.

Bij Bureau Incasso was het altijd al eenvoudig om uw vorderingen aan te leveren. Nu de Bureau Incasso integratie online staat is deze klus nog simpeler en sneller te klaren. Allereerst ga je naar de Bureau Incasso integratie, waar u in kunt loggen met uw huidige Teamleader-account. Vervolgens worden uw facturen vanuit Teamleader opgehaald en kunt u aanvinken welke facturen u wenst in te dienen ter incasso. Tot slot drukt u op verzenden en vult u de gegevens aan waar nodig. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag! Wenst u meer informatie over het gebruik van de integratie? Neem dan een kijkje op deze pagina, vul het contactformulier hieronder in of bel direct met een incassospecialist: 085-3012916.

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”