Incassotarieven van Bureau Incasso

- Incasso op no cure, no pay basis.

- Uw debiteur betaalt de incassokosten.

- Geen verrassingen achteraf.

- Gegarandeerd de voordeligste tarieven.

Pre-incasso

WIK-brief

Standaard tarief per brief / aangetekende e-mail

€10,-

No Cure, No Pay

De pre-incasso is de laatste fase tijdens het reguliere debiteurenbeheer. Door het versturen van deze brief / aangetekende e-mail maakt u duidelijk aan de debiteur dat de maat vol is. Tevens is deze brief benodigd bij vorderingen op particulieren om aanspraak te kunnen maken op incassokosten. Deze brief dient dan ook aan specifieke wettelijke regels te voldoen. De brief wordt verzonden op het briefpapier van Bureau Incasso en heeft daardoor de uitstraling van een echte incassobrief. Er worden alleen nog geen incassokosten bij uw debiteur in rekening gebracht. Ook worden uw betaal- en contactgegevens in de brief vermeld, zodat u verdere communicatie met de klant zelf kan voeren. Betaalt uw klant niet binnen de gestelde termijn, dan wordt de vordering automatisch omgezet naar een minnelijk incassotraject en brengen wij kosten in rekening bij uw debiteur. De kosten voor de pre-incasso komen in dit geval te vervallen.

Minnelijk incassotraject

Niets geïncasseerd

4% van de vorderingen

€0,-

Per dossier

Bureau Incasso werkt op no cure, no pay basis. Dit betekent dat als wij geen succes behalen met het incasseren van uw vordering. Wij ook geen kosten bij u in rekening brengen. Indien wij het dossier kosteloos sluiten wordt dit vooraf eerst uitgebreid met u besproken. 

Succesvol geïncasseerd

95% van de vorderingen

€0,-

Per dossier

In de meeste gevallen betaalt de debiteur de volledige vordering tijdens een minnelijk incassotraject. Indien wij de volledige betaling hebben ontvangen, sluiten wij dit dossier. Er zijn in dit geval voor u geen extra kosten verbonden aan het incassotraject. Onze kosten zijn betaald door de debiteur.

Gedeeltelijk geïncasseerd

1% van de vorderingen

de buitengerechtelijke kosten over de vordering.

Het kan voorkomen dat uw debiteur de vordering gedeeltelijk betaalt. Bijvoorbeeld als de debiteur failliet gaat tijdens de betaalregeling of de vordering inhoudelijk wordt betwist. Mocht het restant van de vordering oninbaar blijken, brengen wij de kosten van het dossier bij u in rekening. Wij hebben ten slotte wel resultaat behaald.

Gerechtelijk incassotraject

De kosten van een gerechtelijk incassotraject liggen wat gecompliceerder. Ons uitgangspunt is om enkel kosten te maken die verhaalbaar zijn op uw debiteur. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld als uw debiteur verweer voert tijdens het traject. Indien dit het geval is, garanderen wij u alsnog de scherpste tarieven. Ook loopt u een bepaald kostenrisico met het gerechtelijk traject. Bijvoorbeeld als uw debiteur failliet gaat of u door de rechter in het ongelijk gesteld wordt.

Voordat wij een gerechtelijk incassotraject inzetten nemen wij eerst uitgebreid de mogelijke kosten en risico’s met u door. Wilt u graag meer informatie over de kosten van een gerechtelijk incassotraject? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de incassotarieven? Neem gerust contact met ons op.

Ontdek de Scherpste incassotarieven!

Vraag nu vrijblijvend onze brochure aan en ontdek de scherpste incassotarieven van Nederland.