fbpx

No cure, no pay incasso

- Geen resultaat? Geen kosten!

- Uw debiteur betaalt de incassokosten.

- Geen verrassingen achteraf.

- Het is voor u tenslotte al vervelend genoeg.

Wat is No Cure, No Pay incasso?

No cure, no pay van uit het engels vertaald betekend letterlijk: geen oplossing, geen betaling. Voor Bureau Incasso betekent dit dat als wij de vordering niet voor u kunnen incasseren, u ook geen kosten heeft. Uw debiteur vergoed onze kosten. Wij rekenen geen dossierkosten, succesfee of abonnementskosten. Dat betekent dat we u meer zekerheid bieden om een incassobureau in te schakelen. Zo komt u niet voor hoge kosten te staan indien er niets geïncasseerd kan worden. Echter komt het maar zelden voor dat wij niks kunnen incasseren. In 95% van de gevallen weten wij de vordering met succes te incasseren.

Incasso op basis van

Wij berekenen geen

Geen resultaat =

Slagingspercentage van

24/7 online inzage via ons

Wat kost een no cure, no pay incassobureau.

Bij 95% van de vorderingen behaalt Bureau Incasso resultaat. Sommige no cure, no pay incassobureaus brengen standaard al abonnementsgelden in rekening bij hun opdrachtgevers. Ook zijn er no cure, no pay incassobureaus die een succesfee in rekening brengen als zij de vordering hebben geïncasseerd. Het is natuurlijk erg vervelend voor u als schuldeiser om relatief veel kosten te moeten maken, ondanks er gekozen is voor een no cure, no pay incassobureau. Bij Bureau Incasso is no cure, no pay ook echt no cure, no pay. Wij brengen daarnaast ook geen bijkomende kosten in rekening. Zo weten wij het voor u aantrekkelijk te houden om ook bij kleinere bedragen een no cure no pay incassobureau in te schakelen. 

Waarom werkt Bureau Incasso met no cure, no pay.

Waarom wilt u een no cure, no pay incassobureau inschakelen? Dit doet u natuurlijk omdat u geen risico wilt lopen op hoge en onverwachtse kosten tijdens een incassotraject. Een klant die niet betaald is natuurlijk al erg vervelend. Vooral als u er extra geld en tijd in moet stoppen. Daarom biedt Bureau Incasso u No cure, no pay incasso aan. Het geeft onze cliënten vaak een vertrouwder gevoel om een zaak in te dienen bij een no cure, no pay incassobureau. U loopt op deze manier namelijk geen risico op nog meer verlies. We bieden No cure, no pay incasso aan, maar verzekeren u tegelijkertijd van de beste kwaliteit. Als u immers tevreden bent, dan zijn wij dat natuurlijk ook!

No cure, no pay incasso indienen

Dien binnen enkele minuten uw vordering in. Wij gaan direct voor u aan de slag. 

Neem contact met ons op

Bel: 085-3012916

of

Stel gerust uw vraag.

No cure, no pay incassobureau inschakelen.

Wenst u Bureau Incasso in te schakelen op no cure, no pay basis? Dit kan heel eenvoudig. Binnen enkele minuten kunt u via onderstaande knop op no cure, no pay basis een incassobureau inschakelen. Bureau Incasso werkt wat harder door dan de concurrent waar wij pas betaald krijgen als wij ook succes hebben behaald. Dit is ook terug te zien in ons succespercentage van 95% (2019). Door het aanleveren van uw openstaande factuur en wat aanvullende gegevens, kunnen wij direct achter de betaling van uw debiteur aan, zodat wij ook zo snel mogelijk resultaat voor u kunnen behalen.