Incassobureau Zandvoort inschakelen.

Incassobureau Zandvoort.

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar incassobureau die ook werkzaam is in Zandvoort? Dan zit u bij Bureau Incasso goed. We staan bekend als incassopartner voor ondernemers en particulieren in Zandvoort. Voor elke situatie bieden we een passende oplossing. Met onze doelgerichte en persoonlijke aanpak halen wij zeer mooie scores en slagen we erin om veruit de meeste vorderingen te incasseren zonder dat hier een gerechtelijk traject aan toepas komt. Door de goede resultaten van Bureau Incasso in Zandvoort, kunt u zich weer focussen op uw corebusiness. Tijdsinvesteringen en stress, omdat uw facturen niet (op tijd) worden betaald kunt u loslaten. Bent u geïnteresseerd om uw openstaande vorderingen te laten incasseren door Bureau Incasso? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij komen vrijblijvend met een goede oplossing! Ook kunt u uw telefoonnummer achterlaten. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Liever direct uw vordering(en) indienen?

De voordelen van Bureau Incasso:

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Vraagt u zich af wanneer het verstandig is om een incassobureau in te schakelen? In principe kunt u op elk gewenst moment een incassobureau inschakelen. Er bestaat namelijk geen wettelijk termijn om een incassobureau in te schakelen. Wel adviseren wij u om eerst een aanmaning te versturen. Dit mede om de relatie met uw klant niet te verstoren. Tref, als dit noodzakelijk is, eerst een betalingsregeling. Voor een vordering op een particulier is het raadzaam een 14-dagen brief te versturen. Komt u niet in contact met de debiteur of wordt er niet betaalt binnen de gestelde termijn, dan is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Het is voor zakelijke vorderingen evenals particuliere vorderingen van belang om niet te lang te wachten met het inschakelen van een incassobureau. Het kan namelijk gebeuren dat uw vordering verjaart. In de meeste gevallen vervalt een vordering na 5 jaar, indien er geen stuitingsbrief is verstuurd. We raden het alleen niet aan om tot het laatste moment te wachten. Het is namelijk zo, dat hoe eerder je een incassobureau inschakelt, hoe groter de kans op succesvol verhaal.

Vanaf welk bedrag een incassobureau inschakelen?

In principe kunt u Bureau Incasso voor ieder bedrag inschakelen. Het is namelijk zo dat de incassokosten en rente onze verdiensten zijn en deze in rekening worden gebracht bij uw debiteur. Feitelijk kost het incassotraject bij Bureau Incasso u dus helemaal niets. Daarnaast werken wij op No cure, no pay basis. Als wij uw vordering niet weten te incasseren, bepaalt u zelf of u de vordering door wilt zetten naar een gerechtelijk traject. De kosten worden in dit geval vooraf met u besproken. Als u besluit de vordering niet door te willen zetten naar het gerechtelijk traject, dan sluiten wij het dossier kosteloos. Een gerechtelijk traject proberen wij ten alle tijden natuurlijk te voorkomen. Het lukt ons dan ook in veruit de meeste gevallen de vordering tijdens het minnelijke traject te incasseren.

Hoeveel incassokosten u in rekening mag brengen indien een debiteur niet op tijd betaalt, word bepaald door de Wet Incassokosten (WIK). De regeling heet Besluit Vergoeding voor Buitengerechtelijke Incassokosten en is officieel ingegaan op 1 juli 2012.  De Wet Incassokosten geldt als wettelijk maximum voor wat u naast de wettelijke rente in rekening mag brengen bij uw particuliere klant. Voor uw zakelijke klanten mag u afwijken van de Wet Incassokosten. Wel dient u dit dan op te nemen in uw algemene voorwaarden en dienen deze redelijk te zijn.

Incassokosten berekenen.

Factuurbedrag:
Is de schuldeiser BTW-plichting?
Kosten:

Een offerte aanvragen.

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening of direct klant worden? Vraag dan hieronder een offerte aan.

    Ik heb een vordering op een particulier.Ik heb een vordering op een bedrijf.

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”