Incassobureau Utrecht

Incassobureau in Utrecht inschakelen?

Wilt u een incassobureau in Utrecht inschakelen, omdat uw klant maar niet betaalt? Want openstaande facturen zijn natuurlijk vervelend, daarnaast gaat het ten kosten van uw cash-flow. Tevens kost het veel tijd en geld wanneer u de betaling maar niet ontvangt. Dat is dan ook één van de redenen waarom het van belang is dat de vordering zo snel mogelijk betaalt wordt.

“Bureau Incasso gaat door, waar de rest stopt.”

Daarom helpen wij graag tijdens het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie. Tevens is Bureau Incasso een full-service incassokantoor, daardoor kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen. En dat tegen de scherpste prijs. U levert uw vordering aan, en wij van Bureau Incasso gaan dan direct voor u aan de slag. Hierbij geldt ook dat we altijd het respect voor uw debiteuren behouden.

Uw incassobureau te Utrecht

Uw incassobureau te Utrecht.

Waarom kiezen voor ons incassobureau, en niet voor één van de incassobureaus in Utrecht?

 

Verschillende incassotrajecten

Wij zijn als incassobureau in Utrecht gespecialiseerd in het verzorgen van incassotrajecten van begin tot eind. Daarnaast verbeteren we het betaalgedrag van klanten op een efficiënte en doeltreffende wijze. Ook bieden we voor iedere situatie een passend incassotraject.
Dit incassotraject kan aangevuld worden met:

Debiteurenbeheer.
Sommatie-exploot door een deurwaarder.
Kredietrapporten.
Faillissementsaanvraag.
etc.

Incassobureau Utrecht inschakelen.

Dien binnen enkele minuten uw vordering in. Wij gaan direct voor u aan de slag. 

Kunnen wij u helpen?

Vordering indienen

Dien binnen enkele minuten uw vordering in. Wij gaan direct voor u aan de slag. 

No cure, no pay incasso

Ons incassobureau in Utrecht werkt met no cure no pay incasso, maar verzekert u van de beste kwaliteit. Dit betekent simpelweg dat u geen kosten heeft als wij de vordering niet innen. Echter komt het niet vaak voor dat wij geen succes hebben met het incasseren van een vordering. Vandaar dat Bureau Incasso het hoogste slagingspercentage van Nederland heeft: 95%  

Bovendien worden onze kosten vergoedt door uw debiteur.

Oftewel: u betaalt geen abonnementskosten, dossierkosten of succesfee.

“U levert de vordering aan, dan zorgen wij dat u snel betaald krijgt”

Dien direct uw vordering in

Dien uw vordering in om te ervaren waarom onze klanten zo tevreden zijn. Of heeft u een vraag over de diensten die ons incassobureau in Utrecht en omgeving aanbiedt? Neem dan gerust contact op om je te laten adviseren door een ervaren incassospecialist. 

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085-3012916 of stuur een e-mail naar info@bureauincasso.nl. Dan schieten wij u zo snel mogelijk te hulp.

Dien uw eerste incassozaak in bij bureau incasso.

Of neem eerst contact met ons op.