fbpx

Incassobureau Tilburg

Incassobureau in Tilburg en omgeving

Incassobureau in Tilburg gezocht? Wij van Bureau Incasso zorgen er voor dat de kosten direct op de klant of debiteur verhaald worden. Hierbij geldt: no cure, no pay. Doordat wij werken aan de hand van een efficiënte en doelgerichte aanpak, krijgt u snel uw geld en drukt u op de kosten. Hierbij doen we meer dan enkel het innen van de vordering in Tilburg.

“U levert een factuur aan en wij zorgen dat u betaald krijgt”

Zo gaan we ook graag de dialoog aan met de klant om te achterhalen waar de achterstand is ontstaan. Zo komen we te allen tijde tot een effectieve oplossing voor het desbetreffende probleem. Neem contact op en dien een vordering in.

Professioneel incassobureau te Tilburg

Waarom geld laten innen door de medewerkers van Bureau Incasso? De voordelen van incasso van ons incassobureau in Tilburg op een rij:

– Bodemprijzen. Bovendien is het indienen van een incassozaak geheel gratis
– No cure no pay
– Oplossingsgerichte dienstverlening
– Oor voor beide kanten van het verhaal, ook voor het verhaal van uw klant of debiteur

Van begin tot eind

Incassobureau Bureau Incasso in Tilburg en omgeving ontzorgt u van begin tot eind. Wij zijn dan ook van mening dat een goed incassoproces van groot belang is. U dient simpelweg een vordering bij ons in, vervolgens regelen wij de rest van de incasso met de klant. Het incassotraject bestaat uit meerdere onderdelen. Zo brengen we uw klant eerst op de hoogte van de betalingsachterstand. Wanneer de klant geen actie onderneemt volgen de vervolgstappen.

Het gehele incassotraject van bij ons incassobureau verloopt als volgt:

Pre-incasso
Minnelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Dien direct uw eerste incassozaak in bij bureau incasso.

Of neem eerst contact met ons op.

No cure no pay incasso

Ons incassobureau in Tilburg werkt aan de hand van het no cure, no pay model. Maar wat no cure no pay incasso houdt dit in? U betaalt alleen wanneer wij de vordering succesvol kunnen innen. Daarnaast vergoedt de debiteur de kosten die u maakt tijdens het indienen van een vordering.

Zodoende weet u zeker dat u niet nog meer geld verliest aan incasso. Openstaande facturen kosten immers al veel tijd en geld. Van dossierkosten, succesfee en abonnementskosten is bij ons dus geen sprake.

“Dien direct uw vordering in!”

Contact opnemen

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Professioneel incassobureau te Tilburg​

Incassobureau inschakelen voor gerechtelijke of minnelijke incasso? Het enige wat u hoeft te doen is het indienen van een vordering. De rest van de incasso regelen wij voor met uw klant, van begin tot eind. Wanneer u vragen heeft over wat we voor u kunnen betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Het kan zijn dat u liever een afspraak maakt met een incassospecialist. Wij regelen graag dat er een specialist bij u langs komt op kantoor.

Neem contact op. Vul het contactformulier in, bel naar 085-3012916 of neem contact op door een e-mail te sturen naar info@bureauincasso.nl.

Dien direct je eerste incassozaak in bij bureau incasso.

Of neem eerst contact met ons op.