fbpx

WELKOM BIJ BUREAU INCASSO.

Incassobureau inschakelen?

Bij Bureau Incasso kunt u rekenen op onder andere:

◦ Snel uw facturen geïncasseerd.
◦ Eenvoudig aanleveren en inzien van vorderingen.
◦ Landelijke dekking.
◦ Altijd een persoonlijk aanspreekpunt. 
◦ Gratis advies.
◦ Geen bijkomende kosten.

Direct een incassobureau inschakelen?
Bureau Incasso verhaalt de kosten op uw debiteur. U betaalt dus geen bijkomende abonnementskosten, dossierkosten of succesfee.

No cure, no pay

Een No Cure, No Pay incassobureau inschakelen? Bureau Incasso hanteert het no cure, no pay model. Wanneer uw vordering niet wordt betaald, dan betaalt u ook niets.

Optimaal klantbehoud

Een incassobureau inschakelen hoeft niet per se het einde te betekenen van uw klantrelatie. Bureau incasso gaat de dialoog aan met uw debiteur om de oorzaak te achterhalen. Ook behouden we altijd het respect voor uw debiteur.

Pre-incasso

Tijdens het pre-incassotraject stuurt Bureau Incasso de laatste aanmaning (WIK-brief) voor u op. Als gevolg daarvan bent u juridisch goed ingedekt in het verdere traject.

24/7 inzage

U heeft 24/7 inzage in uw dossiers via ons incassosysteem. Dat wil zeggen dat u altijd up-to-date bent over de voortgang. In ons portaal kunt u ieder afzonderlijk dossier volgen en de correspondentie inzien.​

Landelijke dekking

Wilt u ons incassobureau inschakelen? Wij nemen vorderingen aan door heel Nederland.

Gerechtelijk traject

Bureau incasso verzorgt niet alleen de minnelijke fase. Maar ook hebben we veel connecties met deurwaarders door het hele land. Hierdoor kunnen wij uw gerechtelijke traject verzorgen voor een scherp tarief.​

B2B en B2C

U kunt Bureau Incasso voor zowel B2B als B2C vorderingen als incassobureau inschakelen.​

Benadering

We benaderen de debiteur per brief, aangetekende e-mail, sms, en ten slotte natuurlijk telefonisch.

Incassobureau inschakelen?

Dien direct uw vordering in.

Heeft u openstaande facturen? Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn. Bovendien kan dit u veel tijd en geld kosten. Mede daarom is het van belang dat u de vordering zo snel mogelijk betaald krijgt. Wij helpen u graag door middel van een efficiënte en doelgerichte oplossing. Bureau Incasso gaat direct voor u aan de slag. U levert uw factuur aan en wij zorgen dat u snel betaalt krijgt.

Onze diensten

Pre-incasso

Tijdens het pre-incassotraject stellen wij uw debiteur op een correcte manier op de hoogte van de openstaande vordering. Hierin word beschreven wat de gevolgen zijn indien ze niet binnen 14 dagen tot betaling overgaan. De laatste herinnering word verstuurd met het uiterlijk van Bureau Incasso. Er zijn in dit traject nog geen bijkomende kosten voor uw klant. Het pre-incassotraject verzorgt Bureau Incasso middels het No cure, no pay principe. De pre-incasso geld tevens alleen voor B2C vorderingen.

Minnelijk traject

Is er binnen de pre-incasso niet betaald? Dan zal bureau incasso de vordering innen door middel van minnelijke incasso. Als gevolg daarvan zijn er kosten bij de debiteur in rekening gebracht. We nemen vervolgens contact op met uw debiteur per post, aangetekende e-mail, telefonisch en via sms. In de meeste gevallen gaat uw debiteur over tot betalen.​

Gerechtelijk traject

Gaat uw debiteur bij een minnelijk incassotraject toch niet over tot betaling? Dan is er een mogelijkheid om de vordering voort te zetten middels een gerechtelijk incassotraject. We gaan eerst met u in overleg en zullen per dossier een advies verlenen. U besluit echter zelf of u over wilt gaan tot het gerechtelijke incassotraject. We hebben contacten met deurwaarders door heel Nederland en maken scherpe prijsafspraken. Het gerechtelijke incassotraject werkt niet op No Cure, No Pay basis.

Contact opnemen

Heeft u vragen of vind u het fijn als een incassospecialist bij u langs komt op kantoor? 
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons gerust!